DARE TO WEAR YOU !  

TYPE RIGHT ERR ima NOVO spletno trgovino !
TYPE RIGHT ERR ima NOVO spletno trgovino !
Imamo jo! Novo, lepo & težko pričakovano spletno trgovino: www.typerighterr.com ♥
Naša nova spletka je čistokrvna mešanica originalnosti, drznosti in tudi preglednosti, ki bo tebe, starega ali bodočega pripadnika TYPE RIGHT ERR plemena, odpeljala v čisto drug svet. . . . . . . . . V svet, kjer imajo glavno besedo besede ♥

Vse od čisto prvega izdelka, ki je luč sveta ugledal spomladi leta 2016, in vse do točno tega momenta danes so TYPE RIGHT ERR izdelki zelooooo težko čakali, da dobijo čisto svoje privatno domovanje na širnem spletu. Tako, ki bo navdihujoče, ko vanj vstopiš, udobno, ko se vanj naseliš, inovativno, ko se po njemu sprehajaš in tako nepozabno, da se vanj vračaš po še in še.

Z vso glavo in srcem, ki ju premoremo, verjamemo, da smo ustvarili spletno trgovino, ki ni zgolj instant ponudba generičnih dizajnov, ampak je zasnovana na resnični ljubezenski zgodbi do pisalnih strojev in njegovega magičnega fonta, zanimivi in drugačni sporočilnosti napisov ter na pomembnosti trajnostnega vidika pri izbiri samih izdelkov, ki so vsi, brez izjeme, certificirani ter okolju in človeku prijazni.


Vabljen(a) na virtualni sprehod. 

Življenje je prekratko, da bi nosili dolgočasne stvari, zato si le fino začini svojo garderobo!


Ekipa TYPE RIGHT ERR

NOV QUOTE ŽE NA SPLETKI!
Nazaj na seznam
Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh