Hey you !

HVALA, da tako pridno brskaš po TYPE RIGHT ERR spletki : ) Kot mini gesto v zahvalo ti ob prvem nakupu preko spletne strani PODARIMO kodo TYPERIGHTERR15 za -15% popust na celotni znesek nakupa  Super akcija velja le za prvih 150 kupcev, zato pohiti ! 

Vsak nakup nad 50,00 € =  poštnina GRATIS !

Piškotki

Varovanje zasebnosti

1. Poučevanje angleščine in oblikovanje, Minca Zupanc, s.p. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na spletne strani Poučevanje angleščine in oblikovanje, Minca Zupanc, s.p., ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Piškotki (angl. Cookies)

2. Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), ki na eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja.  

Vsebina piškotka

3. V piškotku so osnovni podatki o vašem obisku določene spletne strani. Najprej je zapisano ime vašega računalnika oziroma vaše ime ter ime obiskane spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobite podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Na ta način se lahko izve marsikaj o strojni opremi vašega računalnika in uporabi interneta.

4. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo s področja zapisanega v naslovni vrstici.  

5. Poučevanje angleščine in oblikovanje, Minca Zupanc, s.p., se zavezuje, da bo po svojih najboljših močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Piškotki, ki jih uporablja spletna stran typerighterr.si

1. Sistemski piškotki

Sistemski piškotki so del platforme, ki jo uporabljamo in se bodo naložili v vsakem primeru.

Ime piškotka Namen uporabe Čas veljave Podjetje
cookieconsent_status Hrani informacijo o tem ali ste piškotke dovolili ali ne 1 leto Poučevanje angleščine in oblikovanje, Minca Zupanc, s.p.
october_session Hrani informacijo o trenutni seji (košarica ipd.) do konca seje Poučevanje angleščine in oblikovanje, Minca Zupanc, s.p.


2. Analitični piškotki

Analitični piškotki se bodo naložili samo, če boste dovolili uporabo piškotkov. Več o piškotkih, ki jih uporablja Google Analytics si lahko preberete tukaj.

Ime piškotka Namen uporabe Čas veljave Podjetje
_ga Google Analytics
(statistika ogledov spletne strani)
2 leti Google Inc.
_gat Google Analytics
(statistika ogledov spletne strani)
1 minuto Google Inc.
_gid Google Analytics
(statistika ogledov spletne strani)
1 dan Google Inc.


Onemogočanje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:


Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

Kliknite za izbris vseh piškotkov

Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh