DARE TO WEAR YOU.

Kako si izberem pravilno velikost TYPE RIGHT ERR oblačila?


Skoraj nihče nima idealnih mer, zato je lahko nakupovanje oblačil preko spleta prava nočna mora.

Ravno zaradi tega je naša spletka polna informacij, ki ti bodo zagotovo pomagale in te odrešile še zadnjega kančka dvoma, ki si ga imel(a) glede tega, katero velikost naročiti, da bo res prava. 

Prepričaj se, da še pred naročilom preveriš vse naslednje informacije: 

  • Čisto vsak izdelek v naši spletni trgovini vsebuje zelo natančen splošni opis izdelka, kar ti zagotovo že malce pomaga oceniti, ali gre v povprečju za manjše ali večje mere/kroje/velikosti, ki jih ponuja proizvajalec dolčenega artikle (T-shirt, oblekca, pulover...).
  • Na koncu splošnih opisov pri tekstilnih izdelkih v naši spletni trgovini boš našel/našla tudi Mini nasvet za maksi zadovoljstvo, kjer ti še bolj podrobno in odkrito svetujemo, kaj narediti, če so  tvoje mere ujete med dvema velikostima (recimo enkrat nosiš S, spet drugič M). Natančno si preberi tudi ta nasvet in verjamemo, da se bo izginila še zadnja dilema.
  • ...In da bo tvoja izbira velikosti pri TYPE RIGHT ERR oblačilih zares popolna, so spodaj pri vsakem tekstilnem izdelku v tabelah navedene tudi zelo natančne mere v centimetrih. Vsak kos oblačila v ponudbi ima zavedeno, koliko znaša polovični obseg čez prsi, kar pomeni, da če to cifro pomnožiš z dve, dobiš celoten obseg čez prsi. Prav tako je navedena maksimalna celotna dolžina izdelka, ki se meri običajno od vrha ramena in navpično do konca oblačila. Naš najboljši nasvet bi bil, da se nujno sam(a) izmeriš doma, preden naročilo oddaš. Prilagamo tudi slikovni prikaz dveh osnovnih mer, ki so navedene v tabelah in smo jih razložili zgoraj.

WIDTH = ŠIRINA (polovični obseg čez prsi)

LENGTH = maksimalna DOLŽINA izdelka


Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh