Hey you !

HVALA, da tako pridno brskaš po TYPE RIGHT ERR spletki : ) Kot mini gesto v zahvalo ti ob prvem nakupu preko spletne strani PODARIMO kodo TYPERIGHTERR15 za -15% popust na celotni znesek nakupa  Super akcija velja le za prvih 150 kupcev, zato pohiti ! 

Vsak nakup nad 50,00 € =  poštnina GRATIS !

Brez skrbi, vračila in zamenjave so pri nas VEDNO možne ! 

Vračila izdelkov, ki ti ne ugajajo ali ustrezajo, lahko brez problema vrneš nazaj. Pazi le, da to storiš v 30 delovnih dneh od prejema naročila. Ko vrnjeno naročilo prejmemo, ga pregledamo in če je neoporečno, ti denar vrnemo na željeni transakcijski račun. Vse podrobnosti in natančnejša navodila glede omenjenega procesa, najdeš v E-mailu, ki ti ga pošljemo takoj, ko nam spročiš, da želiš izdelek vrniti. Stroške poštnine, ki nastanejo pri vračilih, nosi kupec sam.

Prav tako so možne zamenjave izdelka (zaradi neustrezne barve, velikosti ipd). V 10 delovnih dneh od prejema izdelka nam sporoči, da želiš izdelek zamenjati, navedi svoje želje, in poslali ti bomo E-mail z natančnejšimi navodili za izvedbo celotnega procesa. Stroške poštnine v takih primerih krije kupec.

V primeru, da se pošiljka pri procesu vračila ali zamenjave izgubi, se vam povrnejo vsi nastali stroški poštnine, v kolikor nam ustrezno lahko dokažete, da ste jo zares poslali – priporočamo opcijo priporočeno, da lahko paketu vseskozi sledite.  


Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh