DARE TO WEAR YOU.

Če se sprašuješ, kako dolgo bo trajalo, da dobiš svoj najljubši TYPE RIGHT ERR izdelek na željeni naslov, ti lahko (skoraj) zagotovimo, da bo trajalo nekje med 2-7 delovnih dni od oddanega naročila. Če je naročeni izdelek že na zalogi, potem ga prejmeš lahko zelo hitro, če mora izdelek še v dobavo ali tisk, potem včasih traja malce dlje in takrat te zato prosimo za malce več razumevanja in potrpljenja  ♥

Z gotovostjo lahko trdimo, da se vsi izdelki ustrezno zapakirajo, zato, da bi se preprečile morebitne poškodbe s strani ponudnika poštnih storitev, ki pakete dostavlja. V času trajanja same dostave paketa, je odgovornost za slednjega v naših rokah. V trenutku, ko ga kot naročnik/kupec prevzamete 8osebno ali na pošti ali v paketomatu), se odgovornost za ravnanje s paketom preloži na naročnika/kupca in tako za morebitno škodo, ki nastane od tu naprej, ne moremo odgovarjati. 

Vsako naročilo se odpošlje PRIPOROČENO brez podpisa ali preko naročenega kurirja, ki pakete prevzame osebno. Pri obeh opcijah lahko svoji pošiljki vseskozi slediš in si seznanjen(a), kdaj in kam jo bo poštni servis dostavil. Vsa navodila za sledenje najdeš v svojem E-mail predalu, ki ga prejmeš avtomatsko, in sicer takoj po uspešno izvedenem naročilu v naši spletni trgovini. 

Stroški poštnine se vedno obračunajo na koncu samega procesa naročanja (velja za Slovenijo in države znotraj EU). Pošiljk NE odpošiljamo v primeru praznika (dela prost dan).

Vse pošiljke se odpremljajo preko dveh ponudnikov poštnih storitev: Pošta Slovenije, d.o.o. in GLS, d.o.o.

Če naročaš iz države, ki ni v Evropski Uniji, ti lahko tvoja država dodatno zaračuna stroške carine, obračuna dodatni davek ali druge stroške, zato ti svetujemo, da se o tem predhodno pozanimaš. Ti stroški lahko nastanejo ob vročanju izdelka s strani ponudnika poštnih storitev v državi, iz katere prihajaš in se zato ne obračunajo znotraj nakupovalnega procesa v naši spletni trgovini. 


Povzetek košarice
Košarica je prazna.
Dodaj izdelke
Zapri
Nazaj na vrh